ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

Μετά και το πέρας των αγώνων με τον Κεραυνό και τον Μέγα Αλέξανδρο, η ομάδα μας έχει τη χρυσή ευκαιρία να τελειώσει τη χρονιά όσο δυναμικότερα γίνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι 8 αντίπαλοι θα είναι εύκολη λεία στις ορέξεις μας.

Αν και υπάρχουν ανάμικτα συναισθήματα για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για την αγωνιστική παρουσία. Από τη νέα χρονιά και μετά, η Προοδευτική ατύχησε στον πρώτο αγώνα με το Πέρα, όπως και την επόμενη βδομάδα με την Μαρτίου που απώλεσε την νίκη στα τελευταία λεπτά, όπως μας συνήθιζε. Η συνέχεια θα έχει την μεγάλη εμφάνιση με τα Χελιδόνια και τη νίκη με 2-1, ενώ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και το τενιστικό 3-6 με τον Πήγασο που δεν θα αφήσει υπόνοιες για το τι μπορούσαμε να κάνουμε εκείνη την περίοδο. Δυστυχώς η κακοκαιρία μας έβγαλε από τη φόρμα μας και αυτό φάνηκε στα πρώτα 45 λεπτά με τον Κεραυνό. Όσο και εάν ανεβάσαμε την απόδοση μας στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατέστη δυνατό να πάρουμε κάτι καλύτερο από τον αγώνα. Το προηγούμενο Σάββατο παρότι η ομάδα έπαιξε καλά θα ηττηθεί από τον Μ.Αλέκο, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να το ανατρέψουμε ύστερα από το δώρο των δύο γκολ του πρώτου ημιχρόνου. Η περίοδος πριν τα Χριστούγεννα, όπου απόδοση και αποτελέσματα είχαν σκαμπανεβάσματα ανάλογα αυτά ενός γιο-γιο, έχει προ πολλού περάσει. Η ομάδα δείχνει πλέον ικάνη να χτυπήσει όλα τα ματς και να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά γίνεται.

Η μέχρι τώρα διαμόρφωση του βαθμολογικού πίνακα, μας αφήνει λίγες πιθανότητες για να πιάσουμε το πρώτο γκρουπ ομάδων, το οποίο και έχει μία σαφή διαφορά βαθμών από όλους εμάς που βρισκόμαστε πιο κάτω. Έτσι το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να πιέσουμε για τον άτυπο τίτλο της καλύτερης από όλους τους υπόλοιπους και ότι άλλο μας κάτσει θα είναι μπόνους.

Η ΑΕΧ από την άλλη προέρχεται από ένα καταστροφικό σερί αποτελεσμάτων, με ένα xι (πριν 2 εβδομάδες) και επτά ήττες  (οι πέντε μέσα στο 2012) και πρέπει να πάει πίσω στην αρχή του Δεκέμβρη για να θυμηθεί την τελευταία της νίκη με τον Άγιο Δημήτρη. Αυτό βέβαια δε μας δίνει κανένα εχέγγυο ότι θα έχουμε ένα εύκολο απόγευμα, ούτε ότι είναι του χεριού μας. Οι αγώνες κερδίζονται μέσα στο γήπεδο, με αποφασιστικότητα και πάθος.

ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ
YOU WILL NEVER DRINK ALONE
ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΤΟ ΛΟΦΑΚΙ

(και ναι αυτο το κειμενο ειχε τονους. θα ηθελα να ζητησω συγνωμη απο τους πιστους μας φιλους αλλα υπηρχε λογος. το ατονικο θα επιστρεψει παραυτα απο το επομενο κειμενακι)

Advertisements

Comments are closed.