Sunday Live: vs ΑΕ Ποντιων

Καλημερα απο το ηλιολουστο Λονδινο. Ενα φοβερο buzzzzzzz υπαρχει στον αερα για το σημερινο ματς με τους Ποντιους. Οι υποψιες για μια θεση στα play offs, η διαθεση για ενα ομορφο απογευμα, η προσμονη της νικης και του παρτυ στην κερκιδα, μας εχουν κανει ολους να ξυπνησουμε με μια βισσυνι γευση στο στομα. Αν και δεν θα μπορεσουμε να ‘περιγραψουμε’ φασεις απο τον αγωνα, το συγκεκριμενο ποστ θα υπαρξει καθολη την διαρκεια της ημερας για την οποια ενημερωση ή οπως θα καταλαβατε διοτι δεν εχω να κανω τιποτα καλυτερο.

Τα χθεσινα αποτελεσματα
Μ.Αλεξανδρος-ΑΕ Μαρτιου=0-0
Χελιδονια-ΑΕ Καλλιθεας Παν.Φαν.=1-1
Αγ.Δημητρης-ΑΕ Χαριλαου Αγ.Ελ.=0-5
Κεραυνος Αγ.Παυλου-ΑΕ Ελπιδας=4-0

μμμ, αρχισε η αγωνιστικη με μικρου βεληνεκους εκπληξεις. Η Μαρτιου πηρε τον βαθμο μεσα στον Μεγα Αλεξανδρο και τα Χελιδονια φεραν χι υστερα απο αρκετο ή για να το θεσουμε καλυτερα, χασαν τους πρωτους βαθμους μετα την ηττα απο εμας επτα αγωνιστικες πριν. Ο Κεραυνος πλησιασε, ενω ο Αλεκος εχασε την ευκαιρια να κανει το ιδιο. Η Βαθμολογια και η μαχη για την πρωτη θεση δειχνει καπως ετσι.
1. Χελιδονια 55
2. Κεραυνος 53
3. Μ.Αλεκος 51

Ενω στην ουρα ειχαμε το Χαριλαου να φτανει τους 24 και την Ελπιδα να μενει στους 16, πεντε πισω απο τους Ποντιους και εξι απο τον Πηγασο, οι οποιοι παιζουν σημερα. Πιο αναλυτικα εχουμε:

ΑΕ Ποντιων-Προοδευτικη 
Περα-Αισχυλος 
Πηγασος-Αριστοτελειο Κολ

Στη μαχη της τελευταιας θεσης των play offs, τα πραγματα δειχνουν πριν τους σημερινους αγωνες
6. Μαρτιου 32*
7. Περα Θ. 31
8. Αισχυλος 24
9. ΠΡΟΟΟΟ 24

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ
Μηχανοκινητη πορεια απο την Καμαρα για το γηπεδο του Μεγα Αλεξανδρου που θα διεξαχθει ο αγωνας, σημερα στις 4.30. (Αν και ειναι περασμενες οι 4μιση ωρες, το γραφω για ιστορικους λογους).

by the way τα σχολια θα μεινουν ανοικτα

17.15 (text) 1-1 ισοφαρισαμε

Ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες σημερα το πρωι καναν λογο για μηνυμα των Anonymous στο σαιτ της σι-αϊ-εϊ με το κατωθι περιεχομενο: “Μας καις το μυαλο,οοο οοο, Προ-ο ο-ο-ο ο-ο-ο ο-ο-ο, μας καις το μυαλο-ο-ο-ο ο-ο-ο”. Προσοχη το ο-ο-0 ειναι το φωνητικο ομικρον, δεν εχει σχεση με το μηδεν ή  με αποτελεσμα αγωνα.

Και κατι ασχετο.
(twitter):”Andy Carroll with something that Tom Daley would be proud of: 9.5, 9, 9, 9.” Ο Tom Daley ειναι ο 17χρονος Γκρεγκ Λουγκανης της Βρετανιας. Ο Carroll ειναι ο 35 μιλλιον επιθετικος της Λιβερπουλ, ο οποιος καποια στιγμη σημερα στην αρχη του αγωνα και ενω ειχε περασει τον τερματοφυλακα της Νιουκασλ, αντι να βαλει την μπαλα στα διχτυα, αποφασισε να κανει μια μεγαλοπρεπεστατη βουτια.

17.57 Half Time Ποντιοι-Προοδευτικη = 1-1

mini-report (απο το γηπεδο): Γενικα ειμαστε καλυτεροι, χασαμε 2-3 κλασσικες κι αλλες μη. Νιωθεις οτι εαν βαλουμε θα ακολουθησουν κι αλλα. Καταφεραμε προς το τελος να μας ταμπουρωσουν…

Θα βαλω Αννα Βισσυ ‘ και δεν χτυπαει το τηλεφωνο και η αγωνια μου μεγαλωσε. Δωδεκα Εξι και εικοσι πεντε και δεν χτυπαει το..

18.34 (text) 1-2
Μας ακυρωσε και γκολ οφ σαϊντ που δεν ηταν

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΡΟΟ ΓΕΡΑ.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΝ ΜΑΗ ΜΕ ΤΡΕΛΑ Κ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

18.44 Αλλες 2 κλασσικες κι αλλο κοψιμο οφ σαιντ
που δεν ηταν
18.45 το φαγαμε
18.53 Full Time Ποντιοι-Προοδευτικη = 2-2

mini-report: 7 τεατετ, 1 δοκαρι αλλα κλοπη. Μας γαμησε ο εποπτης.

Ενταση στο τελος με παικτες, διαιτητες κτλ. Χαμενη ευκαιρια? Μπορει.

Κλοπη, αδικια και δικια μας μαλακια να μην τελειωσουμε τον αγωνα.
Στα υπολοιπα αποτελεσματα ειχαμε
*Περα-Αισχυλος = 1-2
*Πηγασος-Αριστοτελειο = 1-0

Σα να μην μας πηγε καθολου η μερα. Αν και για τον Αιχυλο το περιμεναμε, η νικη του Πηγασου ηταν μη αναμενομενη. Οπως και να εχει το πραγμα, η επομενη αγωνιστικη θα ειναι καθοριστικη για αρκετες ομαδες. Εαν κερδισουμε την Ελπιδα και η Χαριλαου τους Ποντιους τοτε δυσκολα να υπαρξει επιστροφη για τους νεοφωτιστους και θα πρεπει να βγαλουν τα ματια τους στα μπαραζ. Αλλα μεχρι τοτε εχουμε.

Η Βαθμολογια στις θεσεις που μας ενδιαφερουν
8.Αισχυλος 27
9.ΠΡΟΟ     25
10.Πηγασος 25
11.Χαριλαου 24
12.Ποντιοι   22
13.Ελπιδα   16

Αυτα για σημερα. Μεγαλο κριμα για ακομα μια φορα. Αντε ρε Προο…

One response to “Sunday Live: vs ΑΕ Ποντιων

  1. Οποιαδήποτε ομαδα θα είχε δημιουργουσει τις μισες ευκαιρίες από αυτές που εχουμε δημιουργησει φετος, θα ανεβαινε κατηγορια πανηγηρικά. .

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.