Ιστορική Ευκαιρία (Αναβάθμιση νούμερο 2)

(τα αναπάντεχα αποτελεσματα δεν μας αφήνουν να χαλαρωσουμε και να απολαυσουμε τη δεύτερη θέση γιατί κάτι μεγαλύτερο διαφαίνεται στον ορίζοντα. Ο γνωστός πλεον Askazo μας παιρνει απο το χερακι και μας ξεμπερδευει το νήμα των αποτελεσμάτων. Απολαυστε ελεύθερα προτου βάλουμε paywall όπως πρότεινε ο εξ-πρεζιντεντ στο προηγούμενο ποστ)

Είπαμε να πάρει το πρωτάθλημα μία νότα από ταινία θρίλερ/δράμα/περιπέτεια αλλά αυτό που συμβαίνει ξεπερνάει κατά πολύ τις σκηνοθετικές μας ικανότητες. Μιας και οι σειρές είναι της μόδας στο χαζοκούτι θα μπορούσε κάλλιστα το φετινό πρωτάθλημα να συναγωνιστεί το Casa del papel και το game of thrones … σε πλοκή, σενάριο, καθήλωση και ανατροπές…. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει απλά μας ενθουσιάζει και το αναφέρουμε. Έτσι και αλλιώς η Προο μας έχει συνηθίσει να είναι τα τελευταία παιχνίδια μία σειρά τελικών…

Στα της ημέρας που πέρασε. Ο Ατρόμητος Αγ. Αντωνίου καθάρισε εύκολα τον ουραγό Πέρα και με το τρίποντο έφτασε τους 41β. Το ίδιο έκανε και η Προοδευτική μας απέναντι στον Κισσό όπως αναλύσαμε στο πρώτο κείμενο για τις παραδόσεις, τις εξόδους του Κισσού και τα κρίσιμα παιχνίδια. Οπότε τρίποντο για την Έκρηξη και 45β. Στα παρακάτω παιχνίδια ο Παπάφης με ένα Ιταλικό 0-1 μέσα στο Τριάδι έκανε την έκπληξη και μπήκε και αυτός με την σειρά του στην εξίσωση της ουράς για τα μπαράζ ανόδου. Αν και αδιάφοροι και οι δύο , επιμένουμε να το λέμε, το Τριάδι προσπαθεί να αποφύγει τα μπαράζ για βουτιά προς τα κάτω . Δεν θα ψαχουλέψουμε και τα της Γ΄ εκτός αν βρίσκεται ομάδα στο δρόμο μας για την άνοδο. Αδιάφορος μεν αλλά μαθηματικά εντός σχεδίου ο Παπάφης με το τρίποντο σκαρφάλωσε στους 31β παρέα με τον έτερο αδιάφορο Αετό. Ο οποίος βέβαια με το διπλό μέσα στο Φάληρο τίναξε την μπάνκα στον αέρα… ανανεώνοντας τις ελπίδες για πάρτη του για είσοδο στα μπαράζ και παράλληλα ψαλιδίζοντας και δυσκολεύοντας τα όνειρα του Φάληρου. Οπότε 31β οι Αετοί και 35β το Φάληρο .

Τελευταία σκηνή του επεισοδίου το Πυλαία με Καλλιθέα ΠΦ. Μετά και από αυτό το ματσάκι μπορούμε να το πούμε ότι η Καλλιθέα έσβησε τις μηχανές. Για την αλήθεια κατέβασε ταχύτητες … ρελαντί να κλείσει ο πρώτος κύκλος και στα μπαράζ βλέπουμε. Αν μέσα από καραμπόλες και τύχη κρατηθεί και ζωντανή για την στέψη ακόμη καλύτερα αλλά θα πρέπει να βοηθήσουν και οι υπόλοιποι για αυτό. Η Πυλαία εξελίσσεται σε μεγάλο εμπόδιο και έχει πολύ δρόμο ακόμη και ζημιά να κάνει. Εμείς θα την παρακολουθούμε. Πυλαία 35β και Καλλιθέα ΠΦ 47β .

Πάμε στην επόμενη Μέρα

– Ξεκινάμε από την Πυλαία και το ρεπό της. Απλά περιμένει να δει τι θα κάνουν οι υπόλοιποι ποντάροντας σε λάθη. 35β

– Ο Κισσός υποδέχεται τον Παπάφη. Αν δεν κερδίσει ο Κισσός δίνει ελπίδες στους από κάτω που τον κυνηγάνε και το μπέρδεμα συνεχίζεται. Με μπουμ νίκη του Παπάφη ακόμη και το κομπιουτεράκι δύσκολα θα βγάλει αποτέλεσμα τι γίνεται μετά.

Αν και γενικά τα μπερδέματα και οι καραμπόλες βολεύουν τις ομάδες με σταθερή πορεία όπως η δική μας, οπότε τις ευχόμαστε. Λοιπόν ο Κισσός κερδίζει όμως και το αφήνουμε εκεί. Περιμένει και το ρεπό του οπότε 37+3=40β .

– Το Φάληρο υποδέχεται τον Αίολο. Δεύτερο λάθος δεν γίνεται. Ειδικά τέτοιο λάθος. Τρίποντο για το Φάληρο και 38β .

– Αετοί – 3/ Α. Η ζημιά έγινε την προηγούμενη Κυριακή στο Φάληρο. Φουντώσανε και οι ελπίδες μαζί με τη νίκη. Η αλήθεια είναι ότι αν θέλει να ελπίζει θέλει νίκη απέναντι στα 3/ Α. Ακόμη και αν αυτό σημαίνει γκρέμισμα του αντιπάλου από την τροχιά τίτλου. Μονόδρομος λοιπόν για τους Αετούς , μονόδρομος όμως και για τον 3/Α. Μάλιστα με δεδομένο ότι Προοδευτική και Καλλιθέα σκοτώνονται μεταξύ τους και μετά ξεκουράζονται με τα ρεπό τους είναι ιστορική ευκαιρία που δεν την κλωτσάς έτσι. Προφανώς και καλοβλέπει νίκη της Προοδευτικής ώστε να βγει εκτός σιγά σιγά η Καλλιθέα και μετά να λύσει τις διαφορές του με την Έκρηξη. Αργεί ακόμη αυτό ας μείνουμε στα της Κυριακής. Σενάριο πρώτο διπλό ο Αντώνης και 41+3= 44β. Σενάριο δύο νίκη των αετών και 31 +3= 34β. Σενάριο 3 λευκή ισοπαλία και 41+1=42β και 31+1=32β. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία….

– Ένα παιχνίδι…. Ένας τίτλος….. Ένα αποτέλεσμα….

Το γράψαμε μία, το γράψαμε δεύτερη, ας το ξαναγράψουμε. Μήπως η Καλλιθέα έσβησε τις μηχανές; Με ότι αυτό συνεπάγεται … Ήρθε η ώρα για την Προο να πάμε ένα βήμα παραπέρα την αυτοοργάνωση. Μία κατηγορία παραπάνω για την ακρίβεια. Όλοι θα είναι εκεί πρωί πρωί ακόμη και οι προβολείς. Και ας είναι ντάλα σαν. Βαρύ το φορτίο και κατανοητό μαζί με το άγχος αλλά με ψυχραιμία πάμε για το διπλό και να κάνουμε το υπόλοιπο ταξιδιού να μοιάζει με ταινία. Σαν εκείνο το γουέστερν Ο Καλός, ο κακός και ο άσχημος … που στο τέλος κερδίζει μόνο ένας από μία μονομαχία τριών…. Ας διαλέξει ο καθένας το ρόλο του…

Εδώ που φτάσαμε μετράνε και τα γκολ. Αυτό το +2 της ΠΦ πρέπει να αλλάξει…

Κονκλούζιον : Είναι η αγωνιστική των ευκαιριών αυτή. Ευκαιρία για την Προοδευτική να πιάσει στην Κορυφή την ΠΦ. Ευκαιρία για την ΠΦ να κερδίσει και να εξασφαλίσει τον τίτλο. Ευκαιρία για τον 3/Α να πλησιάσει τον τίτλο. Ευκαιρία για τον Κισσό να εξασφαλίσει τα μπαράζ. Ευκαιρία για τον Παπάφη να ελπίζει να χάσουν οι άλλοι και να πιάσει αυτός τα μπαράζ. Το ίδιο και οι Αετοί. Ευκαιρία και για το Φάληρο να ξεκολλήσει και να κλειδώσει περισσότερο τα μπαράζ. Ευκαιρία για την Πυλαία να φέρουν όλοι Χ και να μην ξεφύγουν πολύ. Ευκαιρία και για εμάς να γεμίσουμε το πέταλο στο St Pauli SKG.

ΥΣ Διατηρούμε ατόφιο το δικαίωμα να κάνουμε όσες αλλαγές στο κείμενο χρειάζεται… Εδώ μας πουλάει τρέλα ένα ολόκληρο πρωτάθλημα θα κωλώσουμε εμείς.

Κάπου στην πόλη κυκλοφορεί ένα σύνθημα που λέει « όλα τα είχαμε τα χουντογλέντια μας λείπανε»… Ξύλο και πίσω στις τρύπες σας… την Κυριακή και κάθε μέρα…

Και μία μελλοντική βαθμολογία

Προοδευτική 48β

Καλλιθέα ΠΦ 47β

Ατρόμητος Α-Α 42β

Κισσός 40β

Φάληρο 38β

Πυλαία 35β

Αετοί 32β

Παπάφης 31β

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.