1999-2000

Α’ Κατηγορια – Γ’ Ομιλος

Το 1999-2000 θα ειναι η τελευταια χρονια στην οποια η ΕΠΣΜ θα εχει το συστημα των τριων κατηγοριων, της Α’ της Β’ και της Γ’ οπως αυτο ειχε διαμορφωθει απο την περιοδο 1967-68, μετα την αναδιαμορφωση ολων των πρωταθληματων (εθνικων και τοπικων) απο την Χουντα.

Ετσι απο την Α’ Κατηγορια των 4 ομιλων και των 14 ομαδων η καθεμια, θα εχουμε την Α1 Κατηγορια των 18 ομαδων και 3 ομιλους Α’ Κατηγοριας απο 15 ομαδες. Η Προοδευτικη μετα την αναδιοργανωση και λογω της Βαθμολογικης της θεσης θα βρεθει δυστυχως στη Β Κατηγορια…πεφτωντας 2 κατηγοριας σε μια χρονια κατι που σε συνδιασμο με την απωλεια του γηπεδο της για τη δημιουργια του Πολιτιστικου Κεντρου Τουμπας, θα επιφερει την σταδιακη παρακμη της ομαδας μεχρι την παυση του συλλογου στο τελος του 2007-08.

Απο τον ομιλο την Προοδευτικης την επομενη χρονια στην Α1 Κατηγορια θα μεινουν οι: Εθνικος Πυλαιας, Καμπανιακος, Νικη Ευκαρπιας, ΠΑΟΚ Σταυρου και Κεραυνος Κολχικου.

Στους Ομιλους της Α’ Κατηγοριας θα βρεθουν οι: ΠΑΟΔ, ΑΠΕΛ, Μακεδονικος Λητης, Εθνικος Μετεωρων, Εθνικος Σοχου, Στεφανιακος, Θυελλας Περιστερωνα και η ΑΕ Πυλαιας.

Και ετσι η αλλη ομαδα με την Προοδυτικη που θα βρεθει στη Β Κατηγορια θα ειναι ο Μεγας Αλεξανδρος Νεας Απολλωνιας.

 

…αναλυτικα οι αγωνες θα προσθεθουν λιαν συντομως