Αναβάθμιση πρώτη

ο ακουραστος askazo μετα το αναπαντεχο αποτελεσμα της Καλλιθεας, ξαναπιασε τα μολυβια και τα χαρτια και ξαναριχνει μια ματια στο πως δειχνει πλεον η υποθεση των μπαραζ. Ξανα-απολαυστε υπευθυνα

Κανονικά δεν θα γράφαμε λέξη σήμερα καθώς τα είπαμε όλα στην αρχική μας πρόγνωση. Έλα όμως που ξεκίνησαν οι αλχημείες προς το καλό και είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα. Όλα τα αποτελέσματα ήρθαν ακριβώς όπως τα προβλέψαμε, δηλαδή Κισσός, Άγιος Αντώνης και Φάληρο κέρδισαν όπως προβλέπονταν τους αντιπάλους τους εξασφαλίζοντας το τρίποντο. Το ίδιο έκανε και η Προοδευτική απέναντι στην Πυλαία στον πρώτο στην σειρά τελικό , δύσκολα μεν αλλά όπως έπρεπε. Αυτό που έγινε και που μας αναγκάζει να ξαναβγάλουμε τα τεφτέρια είναι ότι τα μπαμπίνι τελικά της Καλλιθέας δεν κέρδισαν τον Αίολο παραχωρώντας λευκή ισοπαλία.

Έτσι Προοδευτική και Άγιος Αντώνης μείωσαν την διαφορά για την κατάκτηση του τίτλου από την Καλλιθέα-ΠΦ σε 5 και 9 βαθμούς αντίστοιχα, βάζοντας φωτιά όχι μόνο στα μπαράζ για την άνοδο αλλά και στο ποιος τελικά θα βγει πρώτος. Και με το ντέρμπι πρώτου/δεύτερου να πλησιάζει. Πριν από αυτό όμως αν η Καλλιθέα-ΠΦ θέλει να διατηρήσει την απόσταση που έχει από τους υπόλοιπους πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε μέσα στην Πυλαία την Κυριακή. Στους υπολογισμούς που κάναμε το θεωρούσαμε ως συμβατό, τώρα όμως μας μπήκαν αμφιβολίες. Λίγο ότι η Πυλαία θα παλέψει το παιχνίδι μέχρι εσχάτων όπως και με την Προο και καλά θα κάνει γιατί μόνο έτσι μπαίνει στα μπαράζ και το περιμένουμε, λίγο η γκέλα της πρωτοπόρου με ομάδα που θεωρούμε μία κατηγορία κάτω … καήκαμε ολονυκτία να γράφουμε και να υπολογίζουμε…. Θυμίζει λίγο από την περσινή χρονιά όπως και αναφέρουμε στο κύριο αρθράκι που η Καλλιθέα από  έξι αγωνιστικές πριν το τέλος  με το ζόρι μπήκε στα μπαράζ ( ήταν μεγάλη η διαφορά με τους αμέσως μετά ενδιαφερόμενους από την ζώνη των μπαράζ ανόδου. Εδώ είμαστε να το ξαναζήσουμε το έργο με μεγάλη ευχαρίστηση. Και με ισοπαλία πάντως κρατάει ακόμη τον τίτλο με νύχια και με δόντια…

Στα υπόλοιπα της Κυριακής που έρχεται η Προοδευτική κερδίζει τον Κισσό, στον 2ο σερί τελικό, δεν θα τα επαναλάβουμε. Επίσης  ο 3Α το Πέρα και λογικά το Φάληρο τον ΑετόΛογικά γιατί ο δεύτερος είναι σε διακοπές απλά τα μαθηματικά δεν τον αφήνουν (-7β από την ζώνη των μπαράζ και αγώνα λιγότερο από τον Κισσό -9β που βρίσκεται ψηλότερα). Ας κερδίσει το άθλημα και ας μην κοιμόμαστε για να πηγαίνουμε από αναβάθμιση σε αναβάθμιση μέχρι το τέλος.

2 responses to “Αναβάθμιση πρώτη

  1. Πρόεδρας

    Ρε σύντροφοι έλεος πια με το χωρίς αντίτιμο!
    Τέτοιες αναλυσάρες και να τις έχει ο λαός τσάμπα…; Το Aldo Moro συνδρομητικό τώρα!

    Για να βγουν τα εισιτήρια Χίθροου-Μακεδονία για τα μπαράζ, ρε παιδιά…

  2. Να βάλουμε paywall, να γίνουμε οι The Times του ερασιτεχνικού.

    Πάντως και τα λεφτά να μην φτάνουν για αεροπλάνο, τουλαχιστον τρανζιστορακι, έστω και στα βραχεία, να ακούς το χρουτσου χρουτσου μαζί με την περιγραφή.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.