ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Και απο εκει που δεν το περιμενει κανεις, νεο ποστ στο μπλογκ μας υστερα απο απειρο καιρο απουσιας. Γινονται και αυτα φιλοι αναγνωστες. Τι και εαν πλεον βρισκομαστε πιο κοντα στην αγαπημενη μας Προο, μετα απο 16+ χρονια στην Αλβιωνα (μεγαλη η χαρη της), η απουσια μας απο τα κοινα ειναι δυστηχως περαν των δυνατοτητων μας αλλά που θα παει, θα στρωσουν τα πραγματα.

Σημερις λοιπον εχουμε το εθιμοτυπικο ποστ των αναλυσεων απο τον κυριο Ασκαζο λιγο πριν την ολοκληρωση των πρωταθληματων. Και αν καποτε τα διαβαζαμε με το βλεμμα προς τα πλευ οφς, φέτο σειρα εχει να αποφυγουμε τον υποβιβασμο. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ, να ερθουμε ελλαδα και να δουμε την Προο στη Γ’ ΕΠΣΜ???? Ποιος, ξαναρωτω. Οπως και να εχει, ακομα το παλευουμε να μην πεσουμε. Ολη η αληθεια στα παρακατω γραφομενα του προεδρου μας

Επιστροφή στις αναλύσεις μετά από χρόνια, καραντίνες, απαγορεύσεις, αρρώστιες και λοιπά δαιμόνια οπότε καλώς σας βρίσκουμε.

2 αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν κ ακόμη στην ουρά της βαθμολογίας του 4ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα μείνει στην κατηγορία. Αρκετά σενάρια  παίζουν, πάμε να τα δούμε ανά ομάδα.

Απόλλων Καλαμαριάς ( ο γνήσιος): Αν το πρωτάθλημα τελείωνε τώρα δεν θα έπαιζε ούτε μπαράζ λόγο θέσης. Η τελευταία νίκη επί της Ιταλικής Ακαδημίας του έδωσε το πλεονέκτημα που χρειάζεται ώστε να σωθεί σχεδόν με κάθε τρόπο. Στην ουσία έχει ένα παιχνίδι με τον Πυρσό,  μεσολαβεί και το ρεπό του, στην τελευταία αγωνιστική ώστε να  πιάσει την 6 θέση που δεν παίζει μπαράζ ή ακόμη και με θαύματα αλλού να έχει το πολυπόθητο +7 στα μπαράζ για να μην τα παίξει ποτέ. Με ήττα ξεκινάει η περιπέτεια. Δύσκολα.

Έκρηξη: Η αγαπημένη φέτος παλεύει να αποφύγει τους τελικούς των από τα κάτω και να ασχοληθεί με τα ευρωπαϊκά της καθήκοντα που έχει αμελήσει εδώ και χρόνια ελέω καραντίνας, κόβιντ,  απαγόρευσης αθλητικών δραστηριοτήτων και  άλλων δαιμονίων. Έχει καταφέρει να κάνει τα εύκολα, δύσκολα με ισοπαλίες και ήττες  παρέα με το αρνητικό ρεκόρ μη ζημιάς στου από πάνω του ομίλου. Θα μπορούσε να έχει 20+ και να έχουν ξεκινήσει τα μπάνια του λαού σε πισίνες και μπιτσόμπαρα, στην Κρήτη βολεύει και η θερμοκρασία, αλλά αυτή εκεί με το ζόρι τελικό των από τα κάτω. Οπότε Κυριακή παίζει με την Ιταλική Ακαδημία σε μάτς ρώσικης ρουλέτας. Οι αντίπαλοι αγνοούν τη νίκη εδώ και 11 αγώνες ( αν και τους κοντράρουμε με 6 αγώνες εμείς). Μεσολαβεί κ το ρεπό τους οπότε είναι κ ο μοναδικό τους.  Αν η Εκρηξάρα θέλει να αποφύγει μπαράζ πρέπει να κερδίσει. Με συνδυασμούς σε άλλα γήπεδα γλυτώνει και τους τελικούς με το +7. Ούτε ισοπαλία ούτε τίποτα άλλο. Για να μην καθόμαστε να κάνουμε update κάθε εβδομάδα. Καπάκια έρχεται κ η έκπληξη του κυπέλλου Κεραυνός κ τριτόδευτέρος στην βαθμολογία. Εδώ είναι κ ο τίτλος του δικαιώματος στο όνειρο. Θα κατέβει για να κερδίσει ή να τσιμπήσει τον πόντο και μαζί την 6η θέση στην βαθμολογία, μία θέση στην παραλία και το ξεκούραστο εισιτήριο για την Βόρειο Αφρική και τα μπάνια που λέμε. Ακατόρθωτο όχι . Η λογική λέει τελικό των από τα κάτω έστω και στα χαρτιά αλλιώς….  

Οπότε μόνο νίκη και καλώς ήρθες παραμονή.

Ιταλική Ακαδημία: Ένα μάτς και τέλος. Ότι και να γίνει με την Έκρηξη παίζει μπαράζ καθώς δεν πιάνει το +7. Αν κερδίσει καβατζώνει την μία από τις προνομιούχες θέσεις. Δεν καίγεται γιατί μπορεί να την έχει και με ήττα αν συνδυαστούν αποτελέσματα σε άλλα γήπεδα. Αδιάφορη δεν είναι αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος αν χάσει. Έτσι και αλλιώς το μυαλό θα είναι  στα μπαράζ για να σώσει τη χρονιά χωρίς τραυματισμούς και κάρτες. Στο σενάριο ισοβαθμίας(τριπλής)  στους 14 βαθμούς οι αντίπαλοι της είναι χειρότεροι οπότε είναι κουλ.

Πυρσός: Παίζει με τους πρώτους σκίουρους αλλά δύσκολα να κλέψει έστω και ένα βελανίδι. Τελευταία αγωνιστική στην Καλαμαριά και 90 λεπτά για να κόψει όνειρο και να αποκτήσει δικό της αυτή. Αν Κερδίσει τον Απόλλωνα, και η ισοπαλία βολεύει παίζει μπαράζ με όλους τους αντιπάλους αυξάνοντας τις πιθανότητες για παραμονή . με νίκη του πυρσού, της προοδευτικής στους ιταλούς  και ήττα της τερψιθέας στον μεγαλέκο ή με τον αετό έχει και πλεονέκτημα στον δεύτερο  γύρο τελικών. ΈΧΕΙ ΚΊΝΗΤΡΟ να κάνει ζημιές αλλά δεν ξέρουμε αν μπορεί. Σοβαρή υποψηφιότητα για την Γ΄.

ΠΑΕ Τερψιθέας Ευαγγελίστριας: Έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα. Πάιζει με τον αδιάφορο Μεγαλέκο. Έστω και ο βαθμός είναι πολύτιμος και βάζει φωτιά στα κουμπιουτεράκια. ΓΙΑΤΙ: γιατί τελευταία αγωνιστική παίζει με τους αετούς. Ο νικητής μένει και στην κατηγορία.  Αν κερδίσει ρίχνει τον αετό και εξασφαλίζει τα μπαράζ. Με θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον μεγαλεκο και συνδυασμούς άλλον πιάνει και πλεονεκτική θέση για τα μπαράζ. Επομένως έχει κίνητρο να τα δώσει όλα. Θεωρητικά κάτι θα πετύχει.

 Αετοί: Παίζουν με τους πρώτους. NO HOPE και πάμε παρακάτω. Τελευταίο παιχνίδι στον Άγιο Παύλο κόντρα στην Τερψιθέα. Τελευταία ευκαιρία στην ελπίδα να μην πέσουν κατευθείαν στην Γ΄. Θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων για αυτό και η χρονιά δεν σώζεται.

Τελικά. Νίκη της προοδευτικής και τέλος η φετινή περιπέτεια.

Τα ίδια και για τον  Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ακόμη και να χρειαστεί μπαράζ πρέπει να χάσει 4 φορές για να πέσει. Πάμε παρακάτω.

Αετοί πάνε στην Γ΄ να κτίσουν φωλιές.

 Οι υπόλοιποι θα πολεμήσουν μέχρι τελευταίου λεπτού για την σωτηρία.  Ίσως η Τερψιθέα κάνει την έκπληξη…

Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να ξαναγράψουμε για να πάρει σειρά η σπυριάρα…

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.