Ο δρομος για την ανοδο ειναι στρωμενος…

…με μαρμελαδα, για αυτο κολλαμε!

(οχι, δεν θα υπαρξει καμια συνδεση της μαρμελαδας με τον αγωνα ή την Χαριλαου, οποτε μην ορεγεστε  πικαντικες συνωμοσιες)

Και μετα απο ενα αποπροσανατολιστικο διημερο μεταξυ της σωτηριας της χωρας και της συγκλονιστικης μαχης των PSL, SP και SWP στο Κολοραντο, συνεχιζω:

Το δια ταυτα της δευτερης (συνεχομενης) ισοπαλιας μας, ισως να ειναι το γεγονος οτι μειναμε αηττητοι. Και αυτο οχι διοτι ειναι ενας λογος για να αποκρυψεις μια αγωνιστικη καμψη, η οποια δεν ειναι καν σημειο αναφορας, αλλα διοτι η ομαδα παρα το μικρο της μεγεθος, τους τραυματισμους, τις ατυχιες και τα παραλειπωμενα με τις εδρες, τα γηπεδα και τις προπονησεις, ειναι μονη ομαδα στον ομιλο που δεν εχει χασει ακομα. Και δεν ειναι οτι παιξαμε ευκολους αγωνες ή οχι. Ολοι μας, ειμαστε στα ιδια. Αντε οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι. Οπως και να εχει, δειχνουμε να εχουμε αποκτησει ποδοσφαιρικη ωριμοτητα, να ειμαστε αποφασιστικοι και να προσεχουμε στις λεπτομερειες, κατι που ισως να μας διεφευγε τα τελευταια χρονια.
Τωρα αυτο με το αηττητο, εκτος οτι μας δειχνει που ειμαστε (αγωνιστικα, για τον χαρακτηρα μας κτλ) δεν εχει ιδιαιτερη σημασια αυτη τη στιγμη εκτος βεβαια εαν παραμεινει ετσι για 6-7 ακομα αγωνες. Τοτε θα μιλαμε για τους invincibles αλλα και παλι οσοι υποστηριζουμε τους σπερς, μας φερνει ασχημες μνημες.
Οσον αφορα τους υπολοιπους αηττητους στα πρωταθληματα της επσμ, αυτοι ειναι ολοι μαζι 22. Σιγα το επιτευγμα θα μου πειτε. Δεν θα εχετε αδικο αλλα στα πρωταθληματα παιρνουν μερος 190τοσες ομαδες, οποτε δεν ειναι και μικρο πραγμα.

KEEP THE PACE BOYS

Συμφωνα με αυτα που εχουμε δει μεχρι στιγμης, τα πραγματα ειναι απλα. Πεντε-εξι ομαδες εχουν το κατι παραπανω και αντε δυο-τρεις το κατι παρακατω. Τουτεστιν, ολα ειναι ανοικτα για τις θεσεις 1 με 7. Και εαν ρωταει κανεις εαν θα εχει κανενα νοημα εαν βγουμε τριτοι ή εκτοι, ή εαν παιζουμε του χρονου στη βητα ή στην αλφα, δεν μπορω να βρω εναν καλο λογο γιατι οχι. Αρα το μονο που μας μενει ειναι να μεινουμε εκει γυρω. Και οταν λεω εκει γυρω, εννοω εκει κοντα στις πρωτες θεσεις, στους βαθμους απο τον πρωτο (εαν δεν ειμαστε εμεις οι πρωτοι) και οταν φτασουμε προς το τελος, τοτε βλεπουμε τι θα βγαλουμε απο το σακι.
Και αν θελουμε να ριξουμε λιγο το επιπεδο του μπλογκ και να αυτο-ντροπιαστουμε, ας αναφερουμε την γνωστη παπαρια οτι το πρωταθλημα ειναι μαραθωνιος και οχι κατοσταρι. Ρε, πως τα λεμε!

Και κατι ασχετο για το τελος. Εχθες οπως θα μαθατε η Celtic κερδισε την Μπαρσελονα. Πρωτα απο ολα μπραβο της αλλα ΜΙΑ ειναι η ομαδα που εχει 100% εναντιον στην Μπαρτσα. Δηλαδη μονο νικες, και αυτη ειναι η Dundee United με 4 νικες σε 4 αγωνες. Για να μην ξεχνιομαστε.

Παραλιγο να το ξεχναγα, τα αποτελεσματα για το Colorado:
Party for Socialism & Liberation: 284
Socialist Party USA: 276
Socialsts Workers Party: 177
Socialists Equality Party: 173 (αυτους τους ξεχασα τελειως)
Who cares εαν οι αλλοι δυο οι γνωστοι πηραν πανω απο ενα εκατομμυριο

Comments are closed.